Două victorii pe revenire în decurs de 48 ore pentru EA7 Milano

EA7 Milano a repurtat două victorii impresionante în cursul acestei săptămâni la nivel de Euroligă. Formația antrenată de către Simone Pianigiani a învins campioanele în exercițiu ale Spaniei și Germaniei pentru a urca de pe ultima poziție a clasamentului general la capătul celei de-a 8-a etape în sezonul regulat.

Lombarzii au început săptămâna cu un succes pe terenul Valenciei Basket, scor 103-98. Confruntarea a fost decisă după două reprize de prelungiri. De notat că Milano s-a văzut condusă, scor 62-45, undeva spre jumătatea secvenței a 3-a. Italienii au recuperat deficitul și s-au impus în manieră surprinzătoare.

Două zile mai târziu, la Mediolanum Forum, EA7 Milano a învins Brose Baskets Bamberg, scor 71-62. A fost un meci controlat preț de mai bine de 30 minute de către germani. Ei conduceau cu scorul de 57-46 când pe timpul de joc mai erau șapte minute și 31 secunde de joc. Italienii au replicat cu un parțial de 19-0 prin care s-au instalat la conducere, pe care nu au mai cedat-o până la final. De notat că în cadrul meciului cu Brose, Milano a jucat fără Drew Goudelock, accidentat.

Așadar, Milano a învins campioana Spaniei pe o revenire de la minus 17 puncte, iar pe care a Germaniei după un deficit de 11 lungimi. Aici trebuie adăugat faptul că în primul duel din etapa dublă italienii au jucat 50 de minute, cu zece mai mult, decât adversarul din cel de-al 2-lea meci.

Formația pregătită de Simone Pianigiani are un bilanț general de trei victorii și cinci înfrângeri. Așadar, reprezentanta Italiei a bifat mai multe succese în cursul ultimei săptămâni, una ce a cuprins o etapă dublă, decât a realizat în primele cinci săptămâni ale sezonului competițional în Euroliga masculină.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.