Două transferuri importante pentru Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad continuă fortificarea lotului de jucători pentru sezonul competițional 2017/18. Deși se arăta o perioadă dificilă pentru campioana Serbiei, aceasta pare să fi găsit resurse pentru a construi un lot competitiv pentru următoarea stagiune la nivel de Euroligă.

Ultimele mutări sunt un fundaș și un jucător de poziția 4. Este vorba despre americanul Taylor Rochestie și macedoneanul Pero Antic.

În vârstă de 32 ani, Rochestie (foto) măsoară 1.85 metri și evoluează la poziția 1. El este un fost câștigător al titlului de cel mai bun marcator al sezonului în competiția de top a Europei în 2015. În ultimul sezon a jucat pentru Lokomotiv Kuban, având medii de 11.4 puncte, 3.2 pase decisive și 1.7 recuperări în EuroCup. De notat că Rochestie are experiență la nivel înalt în Europa și poate să ajute noua sa echipă atât la finalizare, cât și la creație.

Ajuns la vârsta de 35 ani, triplul câștigător al Euroligii și cu două sezoane solide în NBA, Pero Antic se întoarce la echipa pentru care a jucat până în urmă cu zece ani. Înalt de 2.10 metri, macedoneanul evoluează la poziția 4 și sosește de la campioana Europei, Fenerbahce Istanbul. Antic are 144 meciuri la nivel de Euroligă și în ultima stagiune a avut medii de 4.2 puncte cu 2.4 recuperări pe partidă.

Iată celelalte mutări ale Stelei Roșii Belgrad în această vară:

Fundași – Nikola Radicevic, James Feldeine
Extreme – Marko Keselj, Stefan Jankovic
Pivoți – Mathias Lessort, Nikola Jovanovic
Antrenor – Dusan Alimpijevic

Din sezonul precedent au rămas Nemanja Dangubic, Branko Lazic, Ognjen Dobric, Petar Rakicevic și Milko Bjelica.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.