Două meciuri televizate în etapa a 24-a

Meciul dintre U Mobitelco Cluj și BC Mureș, contând pentru etapa a 24-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin se va desfășura sâmbătă (22.03), la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Partida nu a intrat în grila DigiSport, din cauza faptului că în cursul serii de sâmbătă sunt extrem de multe transmisiuni în direct pe care postul amintit le oferă în exclusivitate. Totuși, partida de baschet amintită, extrem de importantă în configurația ierarhiei pe baza căreia se va completa tabloul de playoff, va putea fi următiră în transmisiune directă la Digi 24 Cluj. Meciul începe la orele 19:00.

Așadar, iubitorii baschetului vor avea posibilitatea să urmărească transmisiunea în direct a două meciuri în următoarea etapă. Celălalt meci televizat este duelul dintre CSU Asesoft Ploiești și CSU Sibiu, programat tot pentru sâmbătă (22.03), cu începere de la orele 16:15. Acest meci este transmis la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.