D’or Fisher la una dintre cele mai bune prestații ale carierei

Evgeny Pashutin a obținut a 3-a victorie consecutivă pentru Unics Kazan de la revenirea în funcția de antrenor principal al acestei echipe. Rușii au triumfat pe terenul lui Dinamo Sassari, scor 72-68.

Unics a rezistat în avantaj chiar dacă italienii au reușit un parțial de 15-0 în repriza a 2-a, pentru cel de-al 4-lea succes în cadrul Grupei A. Rușii au beneficiat de contribuția colosală a lui D’or Fisher în această confruntare. Americanul a terminat cu 23 puncte (10/11 la aruncările din acțiune, 3/3 la linia de pedeapsă), 15 recuperări (5 ofensive), 3 pase decisive, 2 capace și o intercepție cu o posesia pierdută pentru un coeficient de 43 la eficiență.

În urma acestui rezultat, Unics Kazan urcă pe locul al 3-lea în Grupa A, fiind la egalitate cu Zalgiris Kaunas. Locul al 5-lea este deținut de Nizhny Novgorod, formație ce are un bilanț general de 3-5, adică are cu o victorie mai puțin decât formațiile pe care le urmărește.

Două dintre cele trei se vor califica în TOP 16, însă una va rămâne în afară. Iată jocurile rămase de disputat pentru cele trei formații:

Etapa 9
Unics Kazan vs Zalgiris Kaunas
Anadolu Efes Istanbul vs Nizhny Novgorod

Etapa 10
Nizhny Novgorod vs Unics Kazan
Zalgiris Kaunas vs Dinamo Sassari

Remarcăm faptul că Unics are dueluri directe în ultimele etape cu echipele alături de care se luptă pentru calificare. În schimb, Zalgiris și Nizhny au câte un meci în compania altor echipe, a căror interes s-ar putea să nu fie la fel de important.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.