Dolce Sport oferă NBA și în sezonul 2015/16

Sezonul competițional 2015/16 în NBA – cea mai puternică competiție baschetbalistică de pe planetă – demarează în noaptea de 27 spre 28 octombrie. Similar stagiunilor anterioare, competiția va putea fi urmărită în țara noastră prin intermediul transmisiunilor oferite de Dolce Sport.

În prima săptămâni din sezonul regulat, canalele de sport din rețeaua Telekom vor transmite trei partide în direct. Iubitorii baschetului nord-american se vor putea familiariza rapid cu Cleveland Cavaliers, principala favorită în Conferința Est, datorită faptului că două dintre meciurile echipei la care evoluează LeBron James vor fi oferite în direct în primele zile ale sezonului regulat. De asemenea, susținătorii „Regelui” au aflat foarte recent că Tristan Thompson, unul dintre cei mai productivi tineri jucători în spațiul de trei secunde, a semnat un nou contract cu gruparea din Ohio.

Pe de altă parte, veți putea vedea la lucru pe Chicago Bulls, o pretendentă la supremație în Est, respectiv pe Miami Heat, cu două staruri în Dwyane Wade și Chris Bosh, respectiv pe Boston Celtics, una dintre echipele tinere și harnice ale ligii. În fine, din Conferința Vest veți avea posibilitatea să urmăriți pe San Antonio Spurs, indiscutabil cea mai rutinată grupare la startul sezonului 2015/16 și una dintre favorite la câștigarea trofeului.

Iată programul primelor trei meciuri oferite la Dolce Sport:

Miercuri (28.10), ora 02:00, Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers

 

Sâmbătă (31.10), ora 01:00, Cleveland Cavaliers vs Miami Heat

Duminică (01.11), ora 22:30, Boston Celtics vs San Antonio Spurs

Program TV complet AICI

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.