Doi pivoți legitimați din NBDL de Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad a oficializat legitimările lui Nikola Jovanovic și Stefan Jankovic. Ambii revin în Serbia după ce au evoluat în Statele Unite ale Americii.

Jovanovic are 23 ani, măsoară 2.11 metri și evoluează la pozițiile 4-5. El a absolvit universitatea USC în 2016. Nu a fost ales în NBA Draft 2016, iar în sezonul 2016/17 a evoluat în NBDL pentru Grand Rapids Drive și Westchester Knicks.

Jankovic va aniversa 24 ani peste câteva zile. El măsoară 2.11 metri și este pivot. A bifat câte două sezoane pentru Missouri și Hawaii în NCAA. În 2016 și-a încheiat cariera universitară, dar nu a fost ales în NBA Draft. Stefan a jucat în NBDL pe parcursul ezonului 2016/17 pentru Sioux Falls Skyforce și Erie BayHawks / Lakeland Magic.

Așadar, Jovanovic și Jankovic se află în fața debutului în Euroliga masculină. Ei au câte patru sezoane în NCAA și câte unul în NBDL. Prin urmare, experiența va reprezenta un minus pentru acești jucători în sezonul 2017/18, ce va cuprinde participare în Euroliga masculină.

De notat că belgrădenii au anunțat legitimarea lui Marko Keselj, de la Telenet Oostende.

În prezent, Steaua Roșie negociază cu Colton Iverson. Americanul a jucat pentru Maccabi Tel-Aviv în sezonul precedent și ar putea să-l înlocuiască pe Ognjen Kuzmic la poziția 5.

Reamintim faptul că Steaua Roșie a pierdut toate piesele de bază din echipa cu care a evoluat în sezonul 2016/17. De asemenea, formația din Belgrad a schimbat antrenorul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.