Deven Mitchell este noul jucător al lui BC Mureș

BC Mureș a oficializat legitimarea americanului Deven Mitchell. Acesta a evoluat pe parcursul ultimului sezon la Dinamo București. El a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaș preț de patru sezoane.

În vârstă de 33 ani, Mitchell măsoară 1.98 metri și evoluează la poziția 3. El este originar din SUA, iar în ultimul sezon a avut medii de13 puncte, 4 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.8 intercepții pentru 12.7 la eficiență în 23:17 minute pe partidă. Mitchell a jucat 15 partide în LNBM în sezonul 2016/17, el alăturându-se lui Dinamo sub formă de extra transfer.

Mitchell a jucat 132 meciuri în Liga Națională și 14 în Cupa României. A marcat 2025 puncte în campionat, respectiv 200 în cupă. El a ajutat pe Gaz Metan Mediaș să câștige Cupa României în 2011 și 2013.

Prin venirea lui Mitchell lotul lui BC Mureș are din nou cinci jucători străini. Reamintim că ardelenii l-au recrutat recent pe DeMarius Bolds, în timp ce Darius Hargrove și LaMarcus Reed nu vor evolua pentru ardeleni în pofida faptului că inițial au semnat angajamente cu alb-albaștrii.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.