Despre staff-ul tehnic al Stelei CSM EximBank București

Steaua CSM EximBank București a operat modificări în staff-ul tehnic față de ultimul meci oficial disputat. Militarii l-au numit pe Jukka Toijala în funcția de antrenor principal, respectiv pe Sașa Ocokoljic în cea de asistent. La meciul cu BCM U Pitești, primul în noua alcătuire, pe banca militarilor a lut loc și un antrenor autohton.

Conform regulmentului în vigoare, staff-ul tehnic al unei echipe din Liga Națională trebuie să conțină cel puțin un tehnician autohton. În aceste condiții, pe foaia de arbitraj, dar și pe banca tehnică a bucureștenilor a figurat Radu Costea, antrenor la Laguna București, unul dintre cluburile de juniori care desfășoară o colaborare cu Steaua la nivel juvenil. Costea a mai făcut parte din staff-ul Stelei și în trecut.

În aceste condiții, cu Toijala în postură de principal și Costea în cea de asistent, Sașa Ocokoljic a fost trecut, cel mai probabil, ca delegat.

Această alcătuire a fost utilizată de militari la jocul de la Pitești. Probabil aceasta va continua și la următoarele meciuri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.