Despre situația lui Alhaji Mohammed la BC Mureș

În cursul serii de luni (30.01), prin intermediul paginii de Facebook BC Mureș Fan Club, s-a anunțat că Alhaji Mohammed s-a despățit de BC Mureș. În cadrul acelei postări s-a comunicat că inclusiv jucător a confirmat decizia de a se despărți de vicecampioana României.

Iată postarea:

Principalul marcator Alhaji Mohammed paraseste BC Mures. Jucatorul a confirmat informatia si a transmis multumiri…

Posted by BC Mures Fan Club on 30 Ianuarie 2017

În cursul dimineții de marți (31.01), vicepreședintele lui BC Mureș, Lorant Beres, a postat un mesaj pe un grup de facebook destinat suporterilor actualei vicecampioane a României cu privire la situația lui Mohammed.

Iată postarea:

„La ora la care vă scriu acest mesaj, ‘Hadji (n.r. Alhaji Mohammed) este legat prin contract de BC Mureș. Într-adevăr există discuții ca el să plece. Nu am o problemă cu faptul că s-a aflat de eventuala plecare a jucătorului, însă vă întreb ce ar fi trebuit să declar? Că e posibil să plece sau că e posibil să rămână? Atunci când Drew (Barham) a plecat, s-a anunțat imediat. Atunci când ne-am înțeles cu Mohammed, s-a anunțat imediat.

El (Mohammed) a vrut încă din decembrie să ne părăsească. Atunci ne-am înțeles, adică a fost o decizie de comun acord, ca el să rămână. Și atunci ar fi trebuit să declarăm ceva?

Este adevărat, sunt mai mulți jucători care au oferte de la alte echipe. De asemenea, pot să confirm că și noi am făcut oferte unor jucători. Cu oricine vom semna, fie clauza de reziliere, fie un angajament cu BC Mureș, promit că vom anunța. Mulțumesc pentru înțelegere.”

Mohammed are medii statistice de 16.2 puncte, 3.9 recuperări, 2.9 pase decisive și 1.3 intercepții cu 2.7 posesii pierdute în zece partide disputate la nivelul Ligii Naționale în actuala ediție. El are 54% la două puncte, 30% la treipuncte, respectiv 69% la linia de pedeapsă pentru 16.2 la eficiență.

Miercuri (01.02), în etapa a 19-a din Liga Națională, BC Mureș evoluează în deplasare, la Sibiu. Alb-albaștrii se situează pe locul al 7-lea în LNBM, cu șanse de a intra în grupa valorică 1-6 pentru faza a 2-a din sezonul regulat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.