DeShaun Thomas a semnat cu Maccabi Tel-Aviv

Maccabi Tel-Aviv a oficializat legitimarea lui DeShaun Thomas. Acesta sosește de la Anadolu Efes Istanbul.

În vârstă de 25 ani, înalt de 2.01 metri, jucătorul american de poziția 3 a avut o medie de 7.3 puncte în 35 meciuri disputate la nivel de Euroligă. El a fost rezervă în toate partidele disputate de Efes în ediția 2016/17 a celei mai puternice competiții continentale la nivel de club.

Cariera profesionistă a lui Thomas a demarat în 2013, alături de JSF Nanterre. El a cucerit Cupa Franței, după care a trecut la FC Barcelona. În sezonul 2015/16  încercat trecerea în NBA, dar a fost trimis la Austin Toros, în NBDL, pntru ca vara trecută să revină în Euroligă, alături de Anadolu Efes.

Va fi cel de-al 4-lea sezon la nivel de Euroligă pentru Thomas. El a bifat câte un an în această competiție alături de cele trei echipe de pe bătrânul continent enumerate. Americanul a strâns 73 prezențe în întrecerea amintită și are medii pe carieră de 7.5 puncte cu 2.1 recuperări.

Contractul lui DeShaun Thomas este pentru un sezon cu opțiune pentru al 2-lea.

Maccabi Tel-Aviv l-a numit în funcție pe croatul Neven Spahija. El va fi secondat de către Guy Goodes. Isaelienii au anunțat legitimarea pivoților Alex Tyus și Jake Cohen, a fundașului John DiBartolomeu, shooter-ului Michael Roll, respectiv a extremei Karam Mashour.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.