Derby-ul timișorean din prima etapă LNBM 2017/18 a fost amânat

Derby-ul local dintre BC SCM Timișoara și BC Timba Timișoara, contând pentru prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 a fost amânat. Programat inițial pentru 7 octombrie anul curent, jocul se va desfășura pe data de 1 noiembrie 2017.

Interesant este că acesta este cel de-al 3-lea meci consecutiv amânat pentru Timba Timișoara, pe lângă dubla de Cupa României cu Politehnica Iași, contând pentru turul inaugural al competiției eliminatorii.

În aceste condiții, programul echipei antrenate de Bogdan Murărescu se va aglomera în a 2-a jumătate a lunii octombrie și începutul lui noiembrie. Programul „urșilor” este următorul în condițiile actuale:

13 octombrie – Timba Timișoara vs U-BT Cluj-Napoca
18 octombrie – Politehnica Iași vs Timba Timișoara
21 octombrie – SCM U Craiova vs Timba Timișoara
25 octombrie – Timba Timișoara vs Politehnica Iași
28 octombrie – BC Mureș vs Timba Timișoara
1 noiembrie – BC SCM Timișoara vs Timba Timișoara
4 noiembrie – Timba Timișoara vs Dinamo București
11 noiembrie CSU Sibiu vs Timba Timișoara

Așadar, în perioada 13 octombrie și 4 noiembrie, în decurs de trei săptămâni, Timba va susține șapte meciuri oficiale.

După etapa din 11 noiembrie 2017, competițiile destinate echipelor se club se vor întrerupe, următorul meci al Timbei urmând să fie programat pentru 2 decembrie, în compania lui BC Mureș.

Timba Timișoara va disputa jocurile de pe teren propriu la Buziaș. Antrenorul Bogdan Murărescu a salutat eforturile depuse de autoritățile locale pentru a se putea găzdui meciuri din Liga Națională de baschet masculin la sala din Buziaș.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.