DeMarius Bolds este noul jucător al BC Mureș

DeMarius Bolds este noul jucător al lui BC Mureș. Înalt de 1.93 metri și în vârstă de 33 ani, acesta evoluează la poziția 2.

El a absolvit universitatea Missouri Western Griffons în anul 2006. Cariera sa profesionistă a demarat în 2007 și a jucat pentru St. Louis Stunners, Panevezys Techasas, Bashkimi Prizren, Milton Keynes Lions, BC Kolín, Apollon Patras, Naft Al-Janoob, Al Rayyan, Final Gençlik, respectiv Sagesse.

În ultimul sezon, DeMarius Bolds a jucat în Grecia. El a avut medii statistice de 11 puncte, 3 recuperări și 1.9 pase decisive cu 8.7 la eficiență în 26 partide pentru GS Lavrio. Alături de această formație s-a clasat pe locul al 8-lea în campionatul elen.

Reamintim că BC Mureș s-a despărțit de Darius Hargrove, jucător care a decis să se retragă. În schimb, situația lui LaMarsu Reed este neclară, americanul având contracte în vigoare cu două echipe.

Ceilalți străini ai formației antrenate de Barnabas Szaszgaspar sunt Goran Martinic, Milivoje Mijovic și Aleksandar Mladenovic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.