DeMarius Bolds a fost anunțat drept noul jucător al echipei Al-Mouttahed Tripoli

DeMarius Bolds este anunțat drept noul jucător al echipei AlMoutahed Tripoli din Libia. Informația a fost publicată pe site-ul de specialitate asia-basket.com.

De notat că pe pagina de facebook a clubului amintit a fost postată o fotografie cu Bolds, fără a se furniza mai multe informații.

Demarius Bolds ✅ #wearetripoli #mouttahed

Posted by Al-Mouttahed Club Tripoli on 21 Septembrie 2017

Bolds a petrecut presezonul alături de BC Mureș. El a fost legitimat în locul lui LaMarcus Reed, care a semnat în Israel.

Conducerea lui BC Mureș a anunțat faptul că organizează o întâlnire cu suporterii. Aceasta se va desfășura în cursul serii de vineri (22.09), ora 19:00.

Presa din Tîrgu Mureș a anunțat faptul că mai multe structuri sportive din oraș au luat în considerare o acțiune legală împotriva Consiliului Județean.

Rămâne de văzut în ce fel se va continua activitatea la BC Mureș, club care pe parcursul ultimelor zile a anunțat semnarea unor parteneriate cu companii private, respectiv continuarea colaborării cu altele. Nu este însă clar dacă aceste companii contribuie financiar ori furnizează anumite servicii clubului.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.