Deciziile Consiliului Director al FR Baschet din 4 septembrie

Luni (04.09), la Cluj-Napoca, s-a desfășurat o nouă ședință a Consiliului Director al Federației Române de Baschet. La aceasta au participat 15 membri, cărora li s-au alăturat doamna Carmen Tocală – președinte de onoare al FR Baschet, domnul Doru Toma – jurist FR Baschet, respectiv domnul Viorel Constantinescu – președintele CCLOT.

Potrivit www.frbaschet.ro, în cadrul ședinței au fost aprobate și consemnate în procesul verbal următoarele decizii:

1. Domnii Petre Branisteanu si Marius Marinescu au prezentat planurile de reorganizare ale Comisiei Centrale de Comisari. Dupa discutii, s-a supus la vot si cu majoritate de voturi este desemnat presedinte al CC dl. Marius Marinescu (7 voturi pentru, 5 impotriva, 1 vot anulat).

2. Dl. Presedinte Horia Paun propune ca dl. Adrian Voinescu sa fie presedintele interimar al CCAB pentru o perioada de 3 luni. Se voteaza cu unanimitate de voturi.

3. Dl. Dan Berceanu, presedintele Comisiei Anti-Doping, propune ca membri ai comisiei pe dl. Razvan Popescu si d-na Andreea Arnautu. Se voteaza cu unanimitate de voturi.

4. Dl. Presedinte Horia Paun propune ca activitatea tuturor presedintilor de colegii si comisii sa fie evaluata in luna decembrie 2017. Se aproba cu unanimitate de voturi.

5. Dl. Presedinte Horia Paun pune in discutie proiectul RGOC, care a fost trimis din timp membrilor CD pentru a fi studiat. Sunt facute mai multe observatii si dl. Dan Berceanu propune ca membrii CD sa trimita observatiile si comentariile presedintelui CCLOT, urmand ca RGOC sa fie votat in urmatoarea sedinta a CD.

6. Dl. Dan Berceanu propune completarea Comisiei de Licentiere cu dl. Claudiu Fometescu, antrenor federal al FR Baschet, urmand ca sesiunea de restante pentru licentierea „C”, „B” si „A” sa aiba loc in data de 18 septembrie 2017. Se aproba cu unanimitate de voturi.

7. Aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a urmatoarelor structuri sportive: ACS Superfly Bucuresti; ACS Tg. Jiu; ACS Castorii Suceava Performanta; CS Municipal Sighetul Marmatiei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.