Debut cu dreptul pentru România U18 feminin la Campionatul European de la București

România U18 feminin a învins Luxemburg, scor 62-53, în ziua inaugurală a Campionatului European U18 feminin – Divizia B. Evenimentul se desfășoară la București, partida având loc la Arena de Baschet din capitală. Echipa lui Mădălin Piperea a debutat.

Tricolorele au fost mai bune în sferturile 2 și 4, după ce atât secvența inaugurală, cât și actul al 3-lea a consemnat egalitatea. Astfel, prima secvență s-a încheiat cu scorul de 16-16, pentru ca apoi nivelul de apărare al României să fie mai bun, suficient pentru o desprindere la două posesii, scor 32-27. A urmat un act al 3-lea în care ambele echipe au înscris câte 16 puncte, după care România a reușit să țină adversarul la doar zece puncte în actul decisiv.

Ioana Ghizilă a avut 14 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Andreea Crețu a adăugat 14 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Alina Podar a avut 11 puncte, 5 recuperări, iar Ana Ferariu a terminat cu 10 puncte și 10 recuperări. Echipa României a avut oar șase marcatoare. Adelina Șerb a bifat 7 puncte, 4 recuperări, iar Ecaterina Armanu a avut 6 puncte și 3 recuperări.

Următorul adversar al României este Danemarca. Meciul se dispută vineri (31.07), cu începere de la ora 18.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.