DeAngelo Riley este noul piot al luI CSU Sibiu

DeAngelo Riley este noul jucător al BC CSU Sibiu. Înalt de 2.06 metri, acesta este american și evoluează pepost de pivot.

În vârstă de 29 ani, Riley sosește din NBDL, unde în sezonul 2016/17 a jucat pentru Iowa Energy. El a mai jucat în Mexic, Uruguay, Venezuela, Argentina și Israel. Originar din Memphis, Riley a absolvit universitatea Azusa Pacific. El a jucat n sezon și pentru Ole Miss în NCAA.

În 24 partide disputate în ultimul sezon, Riley a avut medii de 3.9 puncte, 2.9 recuperări și 0.8 pase decisive pentru 3.8 la eficiență în aproape 12 minute pe meci. El a avut 52% la aruncările din acțiune, respectiv 68% la linia de pedeapsă.

Noul jucător al Sibiului se află la primul contact cu baschetul românesc. El este al 4-lea astfel de jucător legitimat de galben-albaștri în această vară.

Riley devine al 5-lea străin din lotul formației antrenate de Dan Fleșeriu. Toți sunt nord-americani.

Ceilalți jucători aflați sub contract cu CSU Sibiu sunt Radu Paliciuc, Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste, Daniel Banciu, Andrei Ene, Wilhelm Brosser, Chris Cooper, Tyler Laser, Monyea Prat, Lawrence Kinnard.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.