David Lee s-a retras după 12 sezoane și un titlu NBA

David Lee s-a retras din activitatea de jucător profesionist de baschet. Anunțul a fost făcut de acesta printr-o postare pe Instagram, de la petrecerea de retragere, organizată de logodnica acestuia, jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki.

Lee a bifat 12 sezoane în NBA, unde a fost ales cu opțiunea a 30-a în Draft-ul din anul 2005. El a jucat pentru NY Knicks, Golden State Warriors, Boton Celtics, Dallas Mavericks și San Antonio Spurs. Palmaresul său cuprinde un titlu NBA, cucerit în 2015, alături de Warriors și a fost de două ori ales să participe la NBA All Star Game.

Foto Mark Sobhani/NBAE via Getty Images

Ajuns la vârsta de 34 ani, Lee a disputat peste 870 meciuri în liga nord-americană, având medii pe carieră de 13.5 puncte, 8.8 recuperări și 2.2 pase decisive. Cel mai bun sezon al carierei a fost cel din 2009/10, când alături de NY Knicks a avut medii de 202. puncte, 11.7 recuperări și 3.6 pase decisive, cele mai bune cifre ale carierei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.