Datome, Bobrov, Shengelia, Salin și Thanasis în topul celor mai spectaculoase acțiuni ale zilei de miercuri (06.09)

Finalul confruntării dintre Italia și Georgia, scor 71-69, a intrat pe prima poziție în ierarhia celor mai spectaculoase acțiuni ale zilei de miercuri (06.09) la EuroBasket 2017. Este vorba despre o aruncare liberă ratată intenționat de gruzini la minus două puncte pe tabela de marcaj, urmată de o recuperare ofensivă, însă capacul reușit de Luigi Datome a făcut faza atât de spectaculoasă.

Așadar, un capac cât o victorie pentru Italia sau cât o eliminare pentru Georgia.

În ierarhia celor mai spectaculoase acțiuni ale zilei a 6-a la EuroBasket 2017 și-a făcut loc și Viatcheslav Bobrov, fost jucător la BCM U Pitești. Acesta a finalizat un pick and roll cu un alley-oop dunk, în victoria Ucrainei asupra Israelului. Un succes care îi califică pe ex-sovietici între primele 16 echipe ale Europei.

Interesant este că Bobrov ar fi putut rata EuroBasket 2017 dacă cei patru absenți de marcă ar fi acceptat să evolueze pentru Ucraina la acest eveniment. Este vorba despre Alex Len, Kyrylo Fesenko, Sergiy Gladyr și „Pooh” Jeter (naturalizat).

Sasu Salin, de la naționala Finlandei, a marcat un coș din propria jumătate de teren, Tornike Shengelia a finalizat o acțiune cu un slam dunk devastator, iar Thanasis Antetokounmpo s-a remarcat cu un capac pe tranziție defensivă.

Sursă video: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.