Darius Hargrove a semnat cu BC Mureș

Darius Hargrove este noul jucător al lui BC Mureș. Americanul în vârstă de 35 ani a semnat un angajament cu valabilitate pentru sezonul 2017/18.

Jucător de pozițiile 2-3, Hargrove a evoluat în ultima parte a sezonului precedent la SCM U Craiova, El a avut medii de 18.5 puncte, 4.8 recupeărri, 2.3 pase decisive și 0.9 intercepții pentru 16.3 la eficiență în peste 33 minute pe partidă. Americanul a avut procentaje de 51% la două puncte, 39% la trei puncte, respectiv 79% la linia de pedeapsă. Darius începuse sezonul 2016/17 în Asia.

Hargrove este unul dintre ceimai longevivi jucători străini care activează în baschetul românesc. El îmbină abilitatea de a pătrunde cu aruncarea de trei puncte, din punct de vedere individual fiind în continuare unul dintre cei mai redutabili jucători ai Ligii Naționale, în pofida vârstei avansate.

De-a lungul carierei, Hargrove a jucat pentru CSU Asesoft Ploiești, U-BT Cluj-Napoca, respectiv SCM U Craiova. El are nouă sezoane la activ în baschetul românesc.

Hargrove este cel de-al 4-lea transfer perfectat de BC Mureș în această vară. Primii trei au fost Aleksandar Mladenovic, Miljvoje Mijovic, Norbert Steff. De asemenea, ardelenii îi au sub contract pe Goran Martinic, Szabolcs Santa, David Engi Rosenfeld, LaMarcus Reed.

Astfel, Hargrove devine cel de-al 5-lea jucător străin din lotul ardelenilor. Ei au trei jucători autohtoni, toți localnici.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.