Danilo Tasic (ex-Dinamo) a câștigat SuperCupa Ciprului

Petrolina AEK Larnaca a cucerit SuperCupa Ciprului – ediția 2017. Formația la care evoluează Danilo Tasic – fost jucător la Dinamo București – a învins Keravnos Strovolou cu scorul de 79-78.

În 28 minute de joc, Tasic a totalizat 15 punte, cu 4 pase decisive, 4 recuperări, o intercepție și un capac, fără posesie pierdută pentru 23 la eficiență. El a terminat cu 3/5 la trei puncte, 2/2 la două puncte și 2/2 la linia de pedeapsă.

Devin Searcy, MVP-ul partidei, a marcat coșul victoriei cu 20 secunde înainte de final. Americanul a avut 26 puncte și 13 recuperări pentru AEK Larnaca.

Keravnos – echipă eliminată în primul tur preliminar din Basketball Champions League, campioana în exercițiu a Ciprului – a ratat două aruncări din acțiune la ultima posesie a meciului.

Pe parcursul ultimelor trei minute de joc s-au consemnat trei situații de egalitate și două schimbări la conducere.

După acest start de sezon, Tasic și noua sa echipă se pregătesc pentru debutul în FIBA Europe Cup. Gruparea amintită este calificată direct în turul al 2-lea, acolo unde se duelează cu lituanienii de la BC Nevezis.

Foto: basketball.org.cy

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.