Daniele Baesi, director sportiv Brose Baskets, vorbește despre Andrea Trinchieri, Nicolo Melli și bugetul echipei

Daniele Baiesi, directorul sportiv al lui Brose Baskets Bamberg, a făcut câteva precizări cu privire la campioana în exercițiu a Germaniei. El a vorbit despre staff-ul tehnic, dar și despre bugetul de salarii al formației amintite în acest sezon competiționl.

Baiesi a fost invitat la emisiunea Pick and Roll. El a precizat că scopul lui Brose Baskets este de a continua colaborarea cu antrenorul Andrea Trinchieri. Iată ce a declarat oficialul:

„Ne dorim continuarea colaborării cu Trinchieri. El își va încheia contractul cu Brose Baskets, dar suntem în discuții pentru a semna un nou angajament. Până la această oră feedback-ul agentului său este pozitiv. De asemenea, știu că Andrea este mulțumit cu modul în care colaborăm.”

Referitor la lotul de jucători, Baiesi a spus:

„Ne va fi foarte dificil să păstrăm jucătorii pe care îi avem în prezent. E limpede că nu avem șanse de a continua colaborarea lui Nicolo Melli. El este curtat de toate echipele din Europa. A primit atenție și din NBA. Noi nu putem să concurăm cu ofertele pe care Melli le va primi în această vară. Îmi amintesc discuția pe care eu și Nicolo am purtat-o la semnarea contractului, în urmă cu doi ani. I-am spus atunci că dacă va juca un al 3-lea sezon la Bamberg atunci cariera lui a luat-o în jos. Oriunde va semna e clar pentru mine că va oferi acelui club muncă, pasiune și profesionalism. A progresat enorm în acești ani, dar e clar că nu mai putem să îl ținem la echipa noastră.”

În fine, directorul sportiv al campioanei Germaniei a declarat că bugetul de salarii pentru sezonul 2016/17 este de patru milioane euro net. Acesta cuprinde salariile jucătorilor și staff-ului tehnic atât de la prima, cât și de la a 2-a echipă.

Brose Baskets a terminat sezonul regulat în Euroliga masculină cu 10 victorii și 20 înfrângeri, pe locul al 13-lea din totalul de 16 poziții.

Euroleague Basketball a realizat un documentar despre italienii de la Brose Baskets Bamberg. Acesta poate fi urmărit în link-ul alăturat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.