Cupe naționale – Barcelona, Efes și Galatasaray eliminate din primul tur

Surprize de proporții în prima fază a turneului de Cupa Turciei și Spaniei. Trei dintre numele sonore ale baschetului din aceste țări au părăsit competiția prematur.

Probabil cel mai surprinzător rezultat vine de la meciul de deschidere al Copei del Rey, în desfășurare la Coruna. FC Barcelona a pierdut meciul disputat în compania lui Bilbao Basket. Rezultatul final a fost de 72-73. Așadar, sezonul 2015/16 se complică pentru catalani, care se află într-o situație deloc roză și în TOP 16 din Euroligă.

Al 2-lea sfert de finală opune pe Valencia Basket și Gran Canaria. Celelalte două meciuri din primul tur se dispută vineri (19.02).

În schimb, în Turcia, două dintre echipele importante din Istanbul au pierdut. Este vorba despre Anadolu Efes și Galatasaray. În ziua inaugurală, Efes a cedat cu un punct, scor 66-67, în confruntarea cu Pinar Karsiyaka Izmir. În ziua a 2-a, Galata a fost depășită, tot la diferență de un punct, de Banvit Bandirma. Rezultatul final a fost de 73-74.

Fenerbahce și Darussafaka, celelalte două reprezentante ale Istanbulului, s-au calificat în semifinale, după victorii la 21, respectiv 31 puncte.

În penultimul act se întâlnesc:

Pinar Karsiyaka Izmir vs Fenerbahce Istanbul
Banvit Bandirma vs Daurssafaka Dogus

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.