Cupa României 2016/17 – Programul primului tur

Luni (11.07), la sediul Federației Române de Baschet, s-a desfășurat tragerea la sorți a confruntărilor din primul tur al Cupei României la baschet masculin – ediția 2016/17.

Rezultatele extragerii:

BCM U Pitești vs SCM U Craiova
Phoenix Galați vs CSM Ploiești
CSU Sibiu vs Dinamo București
BC SCM Timișoara vs BCM Olimpic Baia Mare

Se va juca în dublă manșă, scorul general urmând să determine învingătoarele. Prima manșă are loc pe 28 septembrie, iar revanșa pe 5 octombrie 2016.

Învingătoarele se califică la turneul final.

CSM CSU Oradea, BC Mureș, Steaua CSM EximBank București și U-Banca Transilania Cluj-Napoca sunt calificate direct pentru turneul final. Reamintim faptul că în sezonul 2016/17, turneul final va fi de opt echipe, cu meciuri în sistem direct eliminatoriu (sferturi de finală, semifinale, finală).

Final Eight-ul se va desfășura în luna februarie a anului 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.