Cupa Intercontinentală are loc la Tenerife, pe 24 septembrie

Iberostar Tenerife va găzdui, pe 24 septembrie, Cupa Intercontinentală FIBA. Deținătoarea Basketball Chapions League se va duela cu Guaros de Lara din Venezuela.

Gruparea sud-americană a câștigat Liga de las Americas – cea mai importantă competiție continentală destinată echipelor de club de pe continentul latino american în ultimul sezon. În marea finală a depășit pe Weber Bahía Basket, scor 88-65. A fost cel de-al 2-lea titlul continental din istoria acestui club.

Reamintim faptul că Tenerife a triumfat în ediția inaugurală a Basketball Champions League. Gruparea din Insulele Canare a depășit pe Banvit Bandirma în marea finală, scor 63-59.

Foto: www.championsleague.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.