Se cunosc sfertfinalistele la Campionatul Mondial U17 masculin

Patru echipe europene au rămas în concurs la capătul primei faze direct eliminatorii din cadrul Campionatului Mondial U17 masculin – ediția 2016, găzduit la Zaragoza, în Spania. Alături de gazde, alte trei forțe din baschetul de pe bătrânul continent continuă cursa pentru obținerea unei medalii.

Lituania, Franța, Turcia și Spania au repurtat victorii categorice în cadrul optimilor de finală, asigurându-și un loc între primele opt la ediția din acest an a Campionatului Mondial U17 masculin. Parcursul Bosniei-Herțegovina a fost oprit de finalista precedentelor două ediții, Australia, la capătul unui joc deosebit de echilibrat, încheiat cu scorul de 75-72.

În sferturile de finală se dispută următoarele confruntări:

SUA vs Corea de Sud
Lituania vs Franța
Turcia vs Canada
Spania vs Australia

Jocurile se dispută joi (30.06). Învingătoarele se califică pentru semifinale.

Într-un meci din cadrul turneului 9-16, Dzanan Musa, de la echipa națională a Bosniei, a înscris 50 puncte, ajutându-și compatrioții să învingă Taipei cu scorul de 105-75. El a avut 18/26 la aruncările din acțiune, adăugând 7 recuperări și 4 pase decisive în 27 minute de joc.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.