Se cunosc semifinalistele CN U16 masculin

Steaua CSM EximBank București, CSU Sibiu și CSȘ Târgu-Jiu s-au calificat între primele patru echipe ale României la generația 2000. Jocurile ultimei zile din faza grupelor la turneul final U16 masculin de la Cluj-Napoca au fost favorabile acestor trei echipe, care i se alătură lui CN Aurel Vlaicu București, formație ce și-a asigurat prezența în penultimul act încă din ziua a 2-a.

Gruparea de pe Cibin a învins pe Spike București, scor 78-72. Victor Bogdan a avut 24 puncte, 5 pase decisive, iar Paul Bogdan a adăugat 22 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători.

În celălalt meci al zilei, BC Slam a învins pe CN Aurel Vlaicu, scor 70-63. A fost un meci fără miză între cele două echipe din capitală, trupa pregătită de Dinu Radu fiind deja calificată în semifinale, iar Slam nu mai avea șanse matematice să ajungă acolo.

În Grupa B, Viitorul Cluj-Napoca a învins pe CSȘ Târgu-Jiu cu scorul de 69-67. A fost un meci controlat de ardeleni, însă gorjenii au revenit spectaculos pe final, marcând ultimele 11 puncte ale partidei.

Chiar dacă a pierdut, formația din Târgu-Jiu s-a calificat în condițiile în care U Mobitelco Cluj-Napoca a cedat în partida cu Steaua CSM EximBank București. Rezultatul final a fost de 80-71.

Așadar, programul semifinalelor cuprinde următoarele încleștări:

CN Aurel Vlaicu vs CSȘ Târgu-Jiu
Steaua CSM EximBank vs CSU Sibiu

Niciuna dintre cele două reprezentante ale Clujului nu a reușit să se califice în penultimul act.

Semifinalele se dispută sâmbătă (28.05), iar finala, jocul pentru medalia de bronz și partidele de clasament se dispută duminică (29.05).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.