CSU Sibiu a câștigat primul meci în Austria

CSU Sibiu a câștigat primul meci de pregătire susținut în cadrul turneului din Austria. Formația lui Miodrag Perisic a învins pe Zepter Viena cu scorul de 92-78. Pe sferturi: 22-21, 24-17, 24-26, 22-14.

Potrivit unui comunicat emis de ardeleni, marcatorii echipei de pe Cibin au fost: Milos Bojovic 27 puncte (3×3), Levar Seals 24(5), Slobodan Popovic 13(2), Flavius Lăpuște 9 (3), Brandon Johnson 7, Octavian Popa Calotă 6, Brice Massamba 4, Gediminas Zyle 2.

”A fost un meci dominat de noi, de la cap la coadă. Sunt foarte mulțumit de modul în care au abordat meciul absolut toți jucătorii noștri. Să sperăm că va fi și mai bine” a declarat Mircea Vulc, directoul CSU Sibiu.

În continuare, CSU Sibiu are alte patru meciuri programate în Austria:

– 12 septembrie, Arkadia Traiskirchen
– 14 septembrie, Sopron
– 16 septembrie, Gussing Knights
– 17 septembrie, BK Klostenburg

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.