CSM Oradea pierde în Turcia și încheie aventura europeană

CSM CSU Oradea a fost învinsă cu 108 – 82 de către Usak Sportif,  în manșa a 2-a a optimilor de finală ale FIBA Europe Cup. În tur bihorenii câștigaseră la 10 puncte diferență. Astfel, campioana României pune capăt parcursului european din acest sezon.

Gazdele au controlat partida de la un capăt la celălalt. Turcii au marcat 62% dintre aruncările din acțiune încercate și 52% dintre cele de la mare distanță. Oradea a înscris doar 6 coșuri de 3 puncte din 21 de încercări.

Martin Zeno a fost cel mai bun marcator al Oradei, cu 21 puncte. Branko Mirkovic a reușit 15 puncte și 4 pase decisive, iar Sean Denison și Bogdan Țibîrnă câte 11 puncte. Andrei Mandache a terminat cu 10 puncte și 7 pase decisive.

Campioana României a terminat o campanie europeană în care a disputat 20 de partide și a obținut 10 victorii (3 în preliminarii Basketball Champions League, 6 în grupele Basketball CL și una în playoff-ul Europe Cup).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.