CSKA Moscova – Zece jucători cu experiența cel puțin unui F4 de Euroligă

CSKA Moscova este echipa cu cea mai bogată experiență la F4-ul Euroligii masculine. Rușii sunt calificați pentru turneul final de la Madrid, acesta fiind cel de-al 12-lea turneu de final de sezon la cel mai înalt nivel în Europa în ultimii 15 ani la care se califică formația din capitala Rusiei.

Jucătorii autohtoni ai lui CSKA sunt cei mai experimentați. Viktor Khryapa are opt participări și a câștigat trofeul o dată. Andrey Vorontsevich are șapte participări și a câștigat trofeul o dată, iar Sasha Kaun are cinci prezențe la turneul final, însă caută primul trofeu din carieră. Acești jucători au bifat participările la F4 alături de CSKA.

Milos Teodosic are cinci prezențe în Final Four, dar nu a câștigat trofeul niciodată. El a pierdut o finală cu Olympicos și una cu CSKA. Sârbul are două F4-uri cu grecii și trei cu rușii.

Kyle Hines are trei prezențe la Final Four. Pivotul american a câștigat trofeul de două ori cu Olympiacos și l-a ratat o dată, alături de CSKA.

Aaron Jackson, Sonny Weems și Aleksey Zozulin au fost, alături de CSKA Moscova, la două F4-uri. Ei se află în căutarea primului trofeu.

Andrei Kirilenko și Vitaly Fridzon au câte o participare la Final Four. Ambii au jucat pentru CSKA Moscova.

În fine, antrenorul Dimitris Itoudis este prezent la turneul final în premieră ca antrenor principal. În schimb, el are opt participări la F4 în calitate de antrenor asistent pentru zeljko Obradovic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.