CSKA Moscova câștigă Meciul 2 al semifinalei cu Khimki în Liga VTB

CSKA Moscova a depășit pe Khimki Moscova, scor 99-87, în Meciul 2 al semifinalelor Ligii VTB – ediția 2015/16. Jocul a fost controlat de campioana Europei, aceasta desprinzându-se decisiv pe parcursul celui de-al 3-lea sfert.

Formația pregătită de către Dimitris Itoudis a început jocul mai bine, apărându-se eficient și a găsit soluții de a pune puncte pe tabela de marcaj pentru a se desprinse la șapte puncte în primele zece minute de joc efectiv. Sfertul al 2-lea a consemnat o ofensivă mai eficientă pentru Khimki, însă și CSKA a marcat mai bine. La jumătatea partidei scorul era de 49-43 pentru CSKA. A urmat un parțial de 34-23 în favoarea câștigătoarei Euroligii, ecartul maxim ajungând la 20 puncte. Khimki a replicat și s-a apropiat la 12 puncte până la finalul întâlnirii.

Milos Teodosic a avut 15 puncte și 6 pase decisive pentru învingători. CSKA a avut șapte jucători cu cel puțin 10 puncte marcate. În replică, Zoran Dragic a totalizat 17 puncte, 4 recuperări, alți trei jucători de la Khimki având câte 16 puncte marcate.

Scorul general devine 2-0. Meciul 3 devine decisiv pentru Khimki, echipă ce va găzdui acest joc, programat a e desfășura pe 24 mai.

În cealaltă semifinală, Unics Kazan conduce cu 2-0 pe Zenit St. Petersburg. Meciul 3 se desfășoară la St. Petersburg, în cursul zilei de luni (23.05).

Kyle Hines a fost premiat cu titlul de cel mai bun jucător defensiv al sezonului 2015/16 în Liga VTB. Americanul de la CSKA Moscova a câștigat aceeași distincție și în Euroligă.

Foto: vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.