CSKA Moscova deschide playoff-ul Ligii VTB cu o victorie muncită

CSKA Moscova a învins pe CEZ Nymburk, scor 95-87, în Meciul 1 al sferturilor de finală din playoff-ul Ligii VTB – ediția 2015/16. Acesta a fost jocul de deschidere al fazelor eliminatorii în liga regională condusă de banca cu același nume.

Campioana Cehiei a oferit o replică solidă, menținându-se aproape pe tabela de marcaj în permanență. Nymburk a reușit la un moment dat să se desprindă la opt lungimi, într-o partidă ce a consemnat 11 schimbări la conducere pe tabela de marcaj. CSKA a câștigat fiecare sfert, însă toate perioadele de joc s-au încheiat la diferență de o posesie.

Cory Higgins a totalizat 21 puncte, Nando De Colo a avut 20 puncte, 8 pase decisive, 6 intercepții, Milos Teodosic a reușit 20 puncte, 6 pase decisive pentru învingători. În replică, Howard Sant-Ross a avut 20 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Michael Dixon a reușit 16 puncte pentru cehi.

Scorul general devine 1-0. Meciul 2 se dispută tot la Moscova, în cursul zilei de duminică (01.05). Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Sâmbătă (30.04), este programat jocul de deschidere al seriei ce opune pe Unics Kazan și Nizhny Novgorod.

Duminică (01.05) demarează și celelalte două serii. Acestea opun pe Khimki Moscova lui Lokomotiv Kuban, în cea mai echilibrată confruntare a sferturilor de finală, respectiv cea dintre Zenit St. Petersburg și Avtodor Saratov.

Foto: vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.