CSKA Moscova are buget de 45 milioane euro în sezonul 2017/18

CSKA Moscova are un buget mai mare în sezonul competițional 2017/18 decât în stagiunile precedente. Informația a fost dată de Gazzetta dello Sport.

Formația din capitala Rusiei are un buget cifrat la suma 45 milioane euro pe sezonul 2017/18. În sezonul 2015/16 – atunci când a câștigat Euroliga, CSKA a avut 37 milioane euro. În sezonul 2016/17, moscoviții au avut un bugt de 42.6 milioane euro.

Prin urmare, CSKA Moscova, rămâne cel mai potent club din Europa în baschetul de club. Bugetele celorlalte grupări nu au fost anunțate până la această oră.

De notat că Fenerbahce a semnat un parteneriat cu compania Dogus, prin intermediul căruia bugetul echipei a rămas undeva între 30 și 35 milioane euro pe sezon. Deținătoarea Euroligii se concentrează în prezent asupra găsirii soluțiilor de a finanța secția de baschet din fonduri proprii și de a nu mai consuma din bugetul secției de fotbal.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.