CSKA Moscova vs Baskonia Gasteiz 98-90 (1-0)

CSKA Moscova a învins pe Baskonia Gasteiz, scor 98-90, în meciul de deschidere al playoff-ului Euroligii masculine – ediția 2017. Partida s-a desfășurat în capitala Rusiei și a fost transmisă în direct la DigiSport.

A fost o confruntare deosebit de echilibrată, în cadrul căreia bascii au găsit soluții de a juca la nivelul campioanei Europei. În pofida prestației mai puțin inspirate la finlizare din partea lui Shane Larkin în primele 30 minute de joc, elevii lui Sito Alonso au pus în dificultate pe CSKA grație unei rotații adânci și a contribuției la ambele panouri a mai multor jucători.

CSKA a beneficiat de un aport consisent din partea lui Milos Teodosic și Nando De Colo pe faza ofensivă în momentele cruciale ale jocului. Rușii au avut emoții pe final, atunci cînd Baskonia a reușit să preia conducerea cu cele patru triple semnate Shane Larkin, dar un coș de trei puncte semnat Teodosic a adus formația moscovită în avantaj definitiv, după care De Colo a adus liniștea cu o pătrundere urmată de libere.

Învingătorii au avut mai multe vizite la linia de pedeapsă, mai multe recuperări ofensive și au provocat 20 de posesii pierdute bascilor. Baskonia a avut procentaje excelente, superiore lui CSKA, dar nu a reușit să producă surpriza.

Teodosic a terminat cu 22 puncte, 5 pase decisive, iar De Colo a adăugat 17 puncte. Larkin a replicat cu 17 puncte, alți patru jucători de la Baskonia având peste zece puncte marcate.

Scorul general devine 1-0. Meciul 2 se dispută tot la Moscova.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.