Croația a învins și Ucraina în pregătirile pentru EuroBasket 2017

Croația a învins Ucraina, scor 79-74, într-un meci amical. Cele două echipe s-au confruntat luni (14.08). Pe sferturi: 18-17, 16-22, 24-15, 21-20.

Ivan Buva a totalizat 17 puncte, 3 recuperări, Dario Saric a adăugat 16 puncte, 4 recuperări, iar Dominik Mavra a terminat cu 11 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive pentru învingători. În replică, Artem Pustovyi a avut 18 puncte, 8 recuperări, iar Volodymyr Koniev a terminat cu 11 puncte, 4 recuperări pentru Ucraina.

Ambele echipe vor juca la EuroBasket 2017, cu mențiunea că reprezentativa Croației va evolua în grupa de la Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.