Croația a învins Republica Moldova la peste 100 puncte diferență la CE U20 masculin Divizia B

Croația a realizat cea mai impresionantă performanță ofensivă la ediția 2017 a Campionatului European U20 masculin Divizia B, de la Oradea. Considerată principală favorită la câștigarea competiției, formația ex-iugoslavă a încheiat faza grupelor cu o victorie la peste 100 puncte diferență.

Adversar a fost Republica Moldova. Rezultatul final a fost de 150-47. Trebuie notat faptul că în sfertul al 2-lea s-a consemnat un scor de 52-4.

Toți jucătorii Croației au bifat cel puțin 6 puncte și au contabilizat cel puțin o recuperare cu o pasă decisivă. Nu mai puțin de nouă jucători au depășit borna 10 în dreptul punctelor marcate. Fiecare jucător a avut între 11 și 22 minute de joc. Așadar, diferența de peste o sută de puncte s-a consemnat în condițiile în care staff-ul tehnic al Croației a rotit cu generozitate întreg efectivul de jucători.

Se impune să precizăm că reprezentativa Croației a retrogradat din primul eșalon în 2015, la ultima ediție în cadrul căreia au jucat 20 de echipe în Divizia A la U20 masculin. Atunci s-a clasat pe locul al 17-lea.

În schimb, Republica Moldova se află la prima participare în cadrul Campionatului European U20 masculin. Până de curând, vecinii noștri au jucat în Divizia C, la nivel U18 și U16 masculin.

Croația a terminat faza grupelor cu 5-0 la general și pe primul loc în clasament. În schimb, Republica Moldova a avut 0-5 și s-a clasat pe ultima poziție. Astfel, Croația va continua competiția în turneul locurilor 1-8, iar Moldova în cel rezervat locurilor 17-21.

Foto: www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.