Croația învinge Muntenegru la Cluj-Napoca

Croația continuă parcursul fără înfrângere la EuroBasket 2017. Spre deosebire de primele două meciuri susținute la Cluj-Napoca, formația antrenată de Aleksandar Petrovic a început excelent jocul cu Muntenegru și s-a impus cu scorul de 76-72.

Formația croată a marcat primele 15 puncte ale partidei și s-a instalat în control. Muntenegru a reușit să echilibreze disputa însă avantajul echipei antrenate de fratele regretatului Drazen Petrovic a fost de 12 lungimi, scor 43-31, după 20 minute de joc efectiv.

Repriza secundă a fost mai disputată. Muntenegrenii au reușit să reducă din deficit, Tyrese Rice reușind câteva acțiuni de mare rafinament. Diferența a scăzut la o singură posesie, însă Roko Ukic și Dario Saric au găsit soluții de a menține Croația în avantaj până la final.

Bojan Bogdanovic a bifat al 3-lea meci cu peste 20 puncte marcate la Cluj-Napoca. El a terminat cu 23 puncte și 6 recuperări. Dario Saric a adăugat 14 puncte, iar Roko Ukic și Marko Tomas au contribuit cu câte 9 puncte fiecare. În replică, Tyrese Rice a contabilizat 22 puncte, iar Bojan Dubljevic a terminat cu 17 puncte, 11 recuperări pentru Muntenegru.

În urma acestui rezultat, Croația are 3-0 la general. În schimb, Muntenegru are 1-2. Următorul meci al croaților este în compania Spaniei. În schimb, Muntenegru se duelează cu Cehia. Aceste meciuri se dispută marți (05.09).

Foto: Alina Cojocaru

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.