Croația continuă parcursul impecabil în pregătiri

Croația a învins Slovenia, scor 85-81, într-un meci de pregătire desfășurat sâmbătă (12.08). Formația antrenată de către Aleksandar Petrovic continuă parcursul impresionant din perioada de pregătire.

Dario Saric a totalizat 25 puncte și 15 recuperări, iar Bojan Bogdanovic a terminat cu 23 puncte. În replică, Luka Doncic a totalizat 27 puncte pentru Slovenia.

Într-un alt meci, Ungaria a fost învinsă de Islanda, scor 56-60. Zoltan Perl a totalizat 17 puncte, iar Roscoe Allen – a 2-a variantă la capitolul jucător naturalizat (prima opțiune DeAndre Kane nu s-a alăturat până la această oră naționalei maghire) a adăugat 8 puncte și 5 recuperări, În replică, Martin Hermansson a terminat cu 14 puncte, 8 recuperări pentru Islanda.

Duminică (13.08) sunt programate ale jocuri de pregătire. Între acestea se regăsesc următoarele:

Ungaria vs Germania
Muntenegru vs Serbia

Croația, Muntenegru și Ungaria fac parte din grupa României la EuroBasket 2017.

Foto: fibaeurope.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.