SCM Universitatea Craiova s-a reunit

Miercuri (23.08) s-a reunit SCM Universitatea Craiova. Formația olteană are un nou antrenor în sezonul 2017/18, în persoana lui Rami Hadar.

La prima ședință de antrenament au participat zece jucători. Între aceștia s-au numărat cinci dintre cei șase străini, naturalizatul Kikus, respectiv autohtonii Orbeanu și Șolopa.

Două prezențe inedite au fost Ionuț Berceanu, respectiv Tudor Fometescu. Primul a făcut parte din lotul U20 msculin al României, care a câștigat Campionatul European de tineret Divizia B de la Oradea. Cel din urmă a jucat la Campionatul European U18 masculin Divizia B.

Au absentat mai mulți jucători aflați în programul echipelor naționale. Este vorba, în mod deosevit despre Martin Paasoja (Estonia) și Radu Vîrnă (România).

Cătălin Gârleanu este antrenor asistent. Acesta provine de la BC Lions Craiova. Staff-ul tehnic este completat de către Ionuț Vădeanu, care va fi preparator fizic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.