Craiova a pierdut amicalul cu Szolnok

SCM Universitata Craiova a fost învinsă de Szolnok Olaj KK într-un meci de pregătire desfășurat miercuri (06.09), în Ungaria. Rezultatul final a fost de 82-70.

Partida a fost controlată de maghiari care s-au desprins la 22-17 în primul act. Avantajul lui Szolnok a crescut substanțial până la pauză, când tabela de marcaj indica scorul de 50-30. De notat că pe parcursul secvenței a 2-a s-a consemnat un parțial de 18-0 în favoarea redutabilei formații maghiare. Repriza secundă a fost mai bună pentru Craiova, care a marcat 40 puncte și a încasat 32.

Ivan Siriscevic a totalizat 22 puncte (4×3), Martin Paasoja a adăugat 10 puncte, iar Jamar Samuels a terminat cu 10 puncte pentru Craiova. În replică, Kendrick Perry a totalizat 17 puncte, ir Strahinja Milosevic a adăugat 16 puncte pentru maghiari.

În urmă cu 24 ore, Craiova a pierdut la Oradea, cu CSM CSU din localitate, scor 89-74.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.