SCM U Craiova l-a înregimentat pe Nemanja Aleksandrov

SCM U Craiova l-a înregimentat pe jucătorul sârb Nemanja Aleksandrov. În vârstă de 30 ani, înalt de 2.10 metri, noul jucător al oltenilor evoluează la pozițiile 4-5.

Aleksandrov este un jucător cu talie care dispune de o aruncare foarte periculoasă din spatele semicercului. El a acumulat o bogată experiență pe plan internațional, în pofida vârstei de 30 ani având deja 14 sezoane la nivel de seniori.

De-a lungul carierei Aleksandrov a jucat pentru FMP, Steaua Roșie Belgrad, Olimpija Ljubljana, Scavolini Pesaro, Verviers-Pepinster, Bàsquet Manresa, EWE Baskets Oldenburg, Gaziantep și Eisbären Bremerhaven. El a evoluat în Liga Adriatică, Italia, Belgia, Spania, Germania și Turcia. Jucătorul amintit a evoluat la EuroBasket 2007.

Aleksandrov a jucat șapte meciuri în Euroligă și 50 în EuroCup. El are medii de 7.5 puncte și 4.2 recuperări în competițiile ULEB.

Palmaresul său cuprinde o Ligă Adriatică, câte o cupă a Serbiei, Sloveniei și Germaniei, respectiv SuperCupa Sloveniei. De asemenea, el a fost campion european U16 în anul 2003, fiind desemnat MVP al competiției.

Rămâne de văzut pe cine va înlocui noul jucător al Craiovei. Ceilalți străini ai oltenilor sunt fundașii Nick Novak, Martin Paasoja și Goran Martinic, extrema Ivan Siriscevic, respetiv pivoții Jamar Samuels și Earl Watson.

Aleksandrov este primul extra transfer al noii ediții de Liga Națională.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On SCM U Craiova l-a înregimentat pe Nemanja Aleksandrov

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.