SCM U Craiova a angajat antrenorul care a învins protagonistele finalei Euroligii 2017!

Rami Hadar este noul antrenor principal al echipei de baschet masculin SCM Universitaea Craiova. Anunțul a fost făcut vineri (07.07).

Fost antrenor al echipei Maccabi Tel-Aviv, Hadar este un nume cu totul aparte în baschetul românesc. El a condus celebrul club israelian chiar pe parcursul sezonului 2016/17 și a obținut patru victorii (incluzând o serie de trei victorii consecutive) din totalul de nouă partide în care a ghidat echipa amintită la nivel de Euroligă.

Hadar a început sezonul 2016/17 în calitate de asistent pentru Erez Edelstein și a preluat funcția de principal la scurt timp. Hadar a fost principal în perioada 22 octombrie – 16 decembrie 2016. Sub comanda lui Hard, Maccabi a câștigat meciurile cu Zalgiris Kaunas, Fenerbahce Istanbul, Unics Kazan și Olympiacos Pireu, adică finalistele ultimei ediții a Euroligii.

Hadar a demisionat de la cârma lui Maccabi Tel-Aviv după trei înfrângeri consecutive în Euroligă. El a terminat sezonul alături de Hapoel Tel-Aviv.

În vârstă de 51 ani, acesta are o foarte bogată experiență ca antrenor, dar se află la primul angajament în România. De fapt este primul său contract la o altă echipă din afara Israelului.

De-a lungul carierei, Hadar a antrenat următoarele echipe: Hapoel Holon, Hapoel Migdal HaEmeq, Beitar Binyamina, Hapoel Givatayim, Maccabi Ashdod, Maccabi Be’er Ya’akov, Maccabi Hod HaSharon, Maccabi Haifa, Hapoel Afula.

Alături de Maccabi Haifa, Hadar a câștigat campionatul din Israel, după o finală câștigată în compania lui Maccabi Tel-Aviv.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.