DJ Cooper ar putea juca pentru România la EuroBasket 2017

DJ Cooper ar putea juca pentru echipa naționlă a României la EuroBasket 2017. Acesta are 26 ani, este fundaș și măsoară 1.83 metri.

Jucătorul a declarat pentru EuroStep că ar putea juca pentru România la EuroBasket 2017 – click AICI.

De-a lungul carierei, Cooper a evoluat pentru PAOK Salonic, Enisey, Panathinaikos Atena, Krasny Oktyabr, AEK Atena, AS Monaco și Pau-Orthez. El a fost desemnat MVP al sezonului 2016/17 în LNB Pro A. Cooper a jucat împotriva lui U-BT Cluj-Napoca în FIBA Europe Cup.

De asemenea, americanul a participat la All Star Game-ul baschetului francez. El a fost cel mai bun pasator al sezonului în Hexagon. În urmă cu un an a câștigat Leaders Cup în Franța.

Cooper a fost la un pas să joace pentru Bosnia-Herțegovin la EuroBasket 2015, însă acest lucru nu s-a materializat.

Informația referitor la Cooper nu a fost anunțată pe cale oficială de FR Baschet. Ea este vehiculată în presa internațională, incluzând popularul www.sportando.com.

Reamintim că la un moment dat s-a vehiculat variante naturalizării lui Scottie Wilbekin, de la Darussafaka Dogus. În cursul serii precedente alți doi americani au fost testați de Marcel Țenter, antrenorul echipei naționale. Este vorba despre Giordan Watson și Malcolm Armstead.

România face parte din Grupa C la EuroBasket 2017, alături de Spania, Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.