Continuă lupta pentru calificarea în playoff-ul NBA

Cursa pentru playoff se ascute în NBA. New York și Cleveland se apropie de locul 8 în Est, în vreme ce Memphis a ieșit – cel puțin pentru moment – de pe tabloul principal în Vest.

New York Knicks s-au impus pe terenul lui Golden State Warriors, scor 89-84.

JR Smith a înscris 21 puncte, iar Carmelo Anthony a totalizat 19 puncte și 9 recuperări pentru învingători. Replica a a venit de la Stephen Curry, autor a 32 puncte.

New York ajunge la 31-43, fiind la un meci în urma Atlantei, ocupanta locului 8 în Est. Golden State se situează pe locul 6 în Vest.

Cleveland Cavaliers au depășit liderul Estului, Indiana Pacers, scor 90-76, într-un meci transmis în direct la Dolce Sport în cursul serii de duminică.

Dion Waiters a avut 19 puncte, alți cinci jucători de la Cavs depășind pragul 10 în dreptul punctelor marcate. De cealaltă parte Paul George a terminat cu 15 punte, 7 recuperări și 5 intercepții pentru Indiana.

Cleveland are 30-45 și ocupă locul 10 în Est. Se află la două jocuri și jumătate în urma locului 8, ocupat de Atlanta. În schimb, Indiana are 52-22 și s-ar putea vedea ajunsă din urmă de Miami.

Memphis Grizzlies au cedat pe terenul lui Portland Trailblazers, scor 105-98.

LaMarcurs Aldridge a avut 28 puncte, iar Mo Williams a adăugat 17 pentru învingători. Zach Randolph și marc Gasol au bifat 21, respectiv 20 puncte pentru urși.

Memphis coboară pe locul 9, având 43-30, cu o jumătate de meci în urma locurilor 7 și 8, ocupate de Phoenix și Dallas. În schimb, Portland ocupă locul 5 în Vest.

Foto:  David Liam Kyle/NBAE via Getty Images

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.