Consiliul Local a aprobat bugetul echipei BC Mureș

Consiliul Local Tg. Mureș a aprobat, în ședința de joi, bugetul vice-campioanei României, anunță pagina de facebook BC Mureș Fan Club.

Conform sursei citate, s-a deblocat suma de 2.2 milioane de lei (~490.000 euro) pentru plata restanțelor din sezonul precedent și s-a alocat suma de 3.2 milioane de lei (~710.000 euro) pentru actualul sezon.

Probleme financiare cu care s-a confruntat BC Mureș în acest debut de sezon au condus la proteste din partea jucătorilor. Din cauza restanțelor pe care clubul le avea la ei din stagiunea precedentă, Martinic, Polyak, Mohammed și Lazar au refuzat să se antreneze. Mai mult, americanul a refuzat să facă parte din lot la partida  cu U BT Cluj Napoca.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Consiliul Local a aprobat bugetul echipei BC Mureș

  • E a 3-a oara in ultimele 2 luni cand se „aproba” acesti bani. Cu siguranta telenovela va continua desi nu vreau acest lucru

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.