Connecticut a fost învinsă în baschetul universitar feminin, tocmai în Final Four-ul NCAA

O serie incredibilă a luat sfârșit în baschetul nord-american universitar feminin. Connecticut a fost învinsă în semifinalele turneului NCAA, găzduit de American Airlines Center din Dallas.

Echipa antrenată de legendarul Geno Auriemma – de 11 ori campion NCAA, aflat la cel de-al 31-lea sezon în funcție – a pierdut confruntarea cu Mississippi State. Rezultatul final a fost de 64-66. Meciul a fost decis după o repriză de prelungiri, coșul victoriei fiind marcat în ultima secundă a reprizei suplimentare.

https://twitter.com/SInow/status/848026916007424000/video/1

Cu acest meci s-a întrerupt o serie de 111 victorii consecutive pentru Connecticut Huskies. Această serie de incinvibilitate de încheie după o perioadă de 900 zile de la ultimul eșec. De asemenea, echipa lui Auriemma (foto) – antrenorul naționalei SUA – ratează șansa unui al 5-lea titlu universitar consecutiv.

În marea finală, programată pentru duminică (02.04), Mississippi State se duelează cu South Carolina Gamecocks.

De notat că South Carolina este școala pe care a absolvit-o Cristina Ciocan, fostă jucătoare în Euroliga feminină. De asemenea, South Carolina este prezentă și la Final Four-ul NCAA din acest an la baschet masculin.

Foto: ncaawbb (Twitter)
Video: Sports Illustrated (Twitter)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.