Conducătorul de joc al campioanei Ungariei a semnat cu Steaua CSM EximBank

Brandon Taylor este noul jucător al Stelei CSM EximBank București. În vârstă de 23 ani, acesta evoluează la poziția 1. Măsoară 1.78 metri și se află la cel de-al 2-lea sezon din cariera profesionistă.

Abslovent al universității Utah în anul 2016, Taylor a semnat primul angajament profesionist la scurt timp după ce și-a încheiat studiile. El a evoluat în sezonul 2016/17 pentru Alba Fehervar, alături de care a câștigat campionatul Ungariei.

În 45 meciuri disputate în liga maghiară, Taylor a avut medii de 12.2 puncte, 5.0 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.3 intercepții în 29.2 minute pentru 15.4 la eficiență. De notat că Brandon a avut procentaje de 50% la două puncte, 41% la trei puncte, respectiv 84% la linia depedeapsă.

De asemenea, a bifat 11 prezențe în FIBA Europe Cup, cu medii statistice de 9.7 puncte, 4.1 pase decisive, 2.4 recuperări și 1.5 intercepții pentru 8.0 la eficiență în 28.5 minute, procentajul său la trei puncte coborând la 33%.

Acesta este cel de-al 6-lea jucător străin legitimat de Steaua CSM EximBank București pentru sezonul 2017/18. Totodată este ultimul transfer perfectat de militari.

De notat că sezonul 2017/18 pentru Steaua CSM EximBank demarează pe 4 octombrie, în cel de-al 2-lea tur preliminar FIBA Europe Cup. Adversar va fi Boras (Suedia) sau Kormend (Ungaria).

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.