Comunicat de presă – Clubul Agronomia 4Sports dă startul Turnelului Național de Baschet Masculin U18

București, 4 mai -­‐ Clubul Sportiv Agronomia 4Sports și Federația Română de Baschet (FRB) organizează în perioada 6­‐10 mai 2017, Turneul Final al Campionatului Național Masculin U18. Meciurile vor avea loc în Sala Agronomia, din complexul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

La Turneul Final participă cele mai bune opt echipe din România, care vor fi împărțite în două grupe. Dintre acestea, ocupantele primelor două locuri vor juca în semifinale, iar celelalte două echipe vor juca pentru locurile 5-‐8. Faza grupelor va avea loc în perioada 6-­8 mai, urmând ca semifinalele să se joace pe 9 mai, iar finala mare, respectiv finala mică pe 10 mai.

Componența celor două grupe este următoarea:

Grupa A: Steaua CSM EximBank București, U-­‐BT Cluj-­‐Napoca, CSU Știința București, CSU Sibiu
Grupa B: ACS 4Sports Agronomia București, ABC Athletic Constanța, CSȘ Bega Timișoara, CN Aurel Vlaicu București

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a clubului 4Sports Agronomia București.

„Faptul că Federația Română de Baschet a desemnat Clubul Sportiv Agronomia 4Sports, pentru al doilea an consecutiv, să organizeze acest turneu ne onorează, dar ne și ne obligă în acelasi timp. Organizarea Turneului Final al Campionatului Național Masculin U18 este o mare responsabilitate, iar CS Agronomia 4 Sports a dovedit acum doi ani laTurneul Final U16 și anul trecut la Turneul Final U14 că poate face asta la standardele impuse de Federația Română de Baschet”, a spus Zoltan Safar Gingu, președintele clubului organizator.

El a adăugat că „Evident, sper ca și echipa noastră să joace un baschet frumos și de calitate, iar, per total, îmi doresc foarte mult să vedem meciuri spectaculoase, care să atragă cât mai mulți spectatori în tribune, mai ales în condițiile în care intrarea va fi liberă. În plus, cred că este o bună ocazie pentru fanii acestui sport de a vedea la lucru cei mai buni juniori din România, mai exact viitoarea generație a baschetului nostru la nivel de seniori”.

Acest Turneu Final reprezintă și debutul campaniei „Ne gândim la un copil”, prin care CS Agronomia 4Sports își propune să susțină copiii care vor să joace baschet, dar nu dispun de condițiile materiale necesare. Cei care vor să sprijine această inițiativă vor avea la dispoziție o urnă în care să facă donații pentru campania caritabilă „Ne gândim la un copil”.

“Implicarea în campanii de responsabilitate socială este o nouă direcție, firească de altfel, a strategiei noastre pentru perioada următoare. Sperăm să ne atingem scopul și în viitorul apropiat să putem duce baschetul în casele cât mai multor tineri”, a adăugat președintele clubului organizator.

Mai multe detalii despre programul meciurilor puteți afla de pe site-­‐ul www.4sports.ro, pe site-­‐ul www.frbaschet.ro si pe pagina de Facebok a clubului organizator.

Persoana contact: Zoltan Safar-­‐Gingu; telefon: 0732409805

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.