Comunicat BC Mureș referitor la situația lui LaMarcus Reed

BC Mureș a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că a luat legătura cu LaMarcus Reed și agentul jucătorului pentru a clarifica informația potrivit căreia acest baschetbalist ar fi semnat un contract cu o echipă din Israel.

Primul pas făcut de ardeleni a fost blocarea „cărții verzi” (Letter of Clearence – LOC), fără de care este imposibilă realizarea unui transfer internațional (legitimarea jucătorului într-o competiție organizată de altă federație decât cea în care jucătorul a evoluat ultima dată).

Reamintim faptul că BC Mureș a anunțat pe cale oficială prelungirea contractului pentru baschetbalistul nord-american. Acesta s-a alăturat ardelenilor în cursul sezonului 2016/17, însă părțile au parafat un nou acord, cu valabilitate pentru sezonul 2017/18.

BC Mureș a precizat că va reveni cu informații după clarificarea situației.

Comunicatul BC Mureș poate fi lecturat AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.