U BT Cluj obține a 4-a victorie consecutivă

U BT Cluj-Napoca a repurtat a 4-a victorie consecutivă în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2015/16. Formația pregătită de către Marcel Țenter s-a impus la Timișoara, în fieful ultimei clasate în campionatul României. Rezultatul final a fost de 77-67.

Jocul s-a derulat sub semnul unui oarecare echilibru cu precizarea că formația ardeleană a avut inițiativa în permanență pe tabela de marcaj și a avut control asupra acesteia preț de 40 minute. De altfel, statistica a consemnat o schimbare la conducere și o situație de egalitate.

DSC_0003

Scorul pe sferturi: 10-13, 22-22, 18-22, 17-20.

Formația din Cluj a rotit întreg efectivul de jucători înscris pe foaia oficială, Principalul realizator a fost Ivan Zigeranovic, autor a 17 puncte, 6 recuperări pentru 21 la eficiență. El a fost secondat de către Muhammed Pasalic – 12 puncte, Darius Hargrove – 11 puncte, 4 recuperări, respectiv Andrei Kalnichenko – 10 puncte, 5 recuperări.

Kyndall Dykes nu a evoluat în această partidă. Clujul are șapte jucători străini sub contract, iar de această dată, prin rotație, a fost rândul americanului să stea.

Dalibor Djapa a avut 21 puncte, 5 recuperări, Kentwan Smith a afăugat 15 puncte, 8 recuperări și 2 intercepții, iar George Toth a bifat 10 puncte pentru BCT.

U BT Cluj are 4-1 la general în urma acestui succes. Formația de pe Someș urmează să joace în deplasare și etapa viitoare, adversar fiind Energia Târgu-Jiu.

BC Timișoara ajunge la 0-6. Alb-violeții urmează să primească vizita echipei Gaz Metan Mediaș.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.