U-BT Cluj-Napoca a triumfat la Pitești

U-BT Cluj-Napoca a învins BCM U Pitești, în ultimul meci al etapei a 29-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 206/17, în TOP 6. Confruntarea s-a desfășurat în Trivale, fiind trasmisă în direct la DigiSport și s-a încheiat cu scorul de 89-73.

Liderul campionatului a început jocul în forță. Chiar dacă au fost momnte, inclusiv în primul sfert, când a jucat cu patru români, Clujul a construit un avantaj de 15 lungimi, marcând 32 puncte în primele zeceminute de joc efectiv. Argeșenii au intrat în joc, apropiindu-se pe tabela de marcaj la zece puncte, scor 49-39, înregistrat la pauză.

bcm u

Repriza secundă a demarat favorabil gazdelor. Piteștiul s-a apropiat la două posesii spre jumătatea secvenței a 3-a. Formația antrenată de către Mihai Silvășan a replicat și s-a desprins la 16 puncte în minutul 28 al confruntării. La intrarea în secvența decisivă scorul era de 69-56. Sfertul 4 nu a adus schimbarea. Oaspeții au controlat situația pe tabela de marcaj până la finalul jocului.

Max Pustozvonov a terminat cu 19 puncte, Kyndall Dykes a totalizat 17 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări, Vlad Moldoveanu a adăugat 16 puncte, 5 recupeări, Ousmane Barro a încheiat cu 13 puncte, 11 recuperări, iar Vaidas Kariniauskas a terminat cu 12 puncte pentru învingători.

În replică, Pavel Marinov a reușit 16 puncte, 6 pase decisive, Vincent Hunter a adăugat 15 puncte,Tomislav Gabric a terminat cu 14 puncte, 6 recuperri, iar Aleksandar Mladenovic a încheiat cu 13 puncte, 4 recuperări pentru gazde.

Ardelenii au jucat fără Filip Adamovic și Aleksandar Rasic, ambii accidentați.

U-BT Cluj-Napoca are 22-3 la general și se menține pe prima poziție a clasamentului.

BCM U Pitești a ajuns la 10-15, suferind al 6-lea eșec consecutiv și se situează pe locul 6.

În cadrul rundei următoare, Clujul primește vizita Timișoarei. În schimb, Piteștiul primește vizita Sibiului.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.